Engin1714 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Buff163'ten ez4ence almaya calisiyorum ama para atmayi bir turlu beceremedim.
3lectronic Decapat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Ekim 2023 #2 Para atamıyorsun zaten sadece Çin vatandaşları para atabiliyor sen Steam'den bir eşyanı orada satarsan o şekilde bakiye alabiliyorsun.
Para atamıyorsun zaten sadece Çin vatandaşları para atabiliyor sen Steam'den bir eşyanı orada satarsan o şekilde bakiye alabiliyorsun.
Engin1714 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #4 3lectronic dedi: Para atamıyorsun zaten sadece Çin vatandaşları para atabiliyor sen Steam'den bir eşyanı orada satarsan o şekilde bakiye alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... peki hangi itemi satmak mantikli olur ben tf2 keyi gordum internete bunu steam pazarindan alirken takas bani geliyor mu?
3lectronic dedi: Para atamıyorsun zaten sadece Çin vatandaşları para atabiliyor sen Steam'den bir eşyanı orada satarsan o şekilde bakiye alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... peki hangi itemi satmak mantikli olur ben tf2 keyi gordum internete bunu steam pazarindan alirken takas bani geliyor mu?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 13 Ekim 2023 #5 Engin1714 dedi: peki hangi itemi satmak mantikli olur ben tf2 keyi gordum internete bunu steam pazarindan alirken takas bani geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Pazardan alırsan gelir. Sürprizbozan Ben key olarak satıyorum, ilanımdan ulaşabilirsiniz. Satılık: BUFF163 Bakiyesi Son düzenleme: 13 Ekim 2023
Engin1714 dedi: peki hangi itemi satmak mantikli olur ben tf2 keyi gordum internete bunu steam pazarindan alirken takas bani geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Pazardan alırsan gelir. Sürprizbozan Ben key olarak satıyorum, ilanımdan ulaşabilirsiniz. Satılık: BUFF163 Bakiyesi