Bufferbloat değerlerim arttı

Trinitykiller1

Decapat
Daha fazla  
Önceden çok iyi olan bufferbloat değerlerim kendiliğinden arttı hiçbir ayara dokunmadım önceden de QoS açık değildi şimdi de değil nedeni ne olabilir ve nasıl eski haline getirebilirim? (fiber kullanıyorum)

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    410,6 KB · Görüntüleme: 81
  • 2.png
    2.png
    161 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Konudan bağımsız olarak ben D bazen C alıyordum. 3 gün kadar önce DDR4 B450 serisinden DDR5 B650 serisine geçiş yaptım. Anakart değiştikten sonra aldığım derece A oldu. Normalde yapmayı planladığım şey modemi değiştirmekti, çünkü Bufferbloat sitesinde de yazdığı gibi modemin çok büyük bir etkisi var. Yakınımın şansına onu Turknet'e geçirdikten sonra ona benimkinden çok daha iyi bir modem verildi ve o A+ alıyor, hiç de bir özellik açmadı yada ayar yapmadı. Yabancı kaynaklardan bu konu biraz araştırılmalı ki hepimiz bilgi sahibi olalım benim paylaşabileceklerim bu kadar.

Konudan bağımsız olarak ben D bazen C alıyordum. 3 gün kadar önce DDR4 B450 serisinden DDR5 B650 serisine geçiş yaptım. Anakart değiştikten sonra aldığım derece a oldu. Normalde yapmayı planladığım şey modemi değiştirmekti, çünkü Bufferbloat sitesinde de yazdığı gibi modemin çok büyük bir etkisi var. Yakınımın şansına onu TurkNet'e geçirdikten sonra ona benimkinden çok daha iyi bir modem verildi ve o a+ alıyor, hiç de bir özellik açmadı ya da ayar yapmadı. Yabancı kaynaklardan bu konu biraz araştırılmalı ki hepimiz bilgi sahibi olalım benim paylaşabileceklerim bu kadar.

Benimki hiçbir sebep yokken arttı önceden böyle değildi blgisayarı formatlasam falan düzelir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı