t.rovi Centipat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Bufferbloat Testimin sonuçları bu şekilde yardımcı olur musunuz? İyi veya kötü yapmam gerekenler vs. Millenicom kullanıyorum.
Bufferbloat Testimin sonuçları bu şekilde yardımcı olur musunuz? İyi veya kötü yapmam gerekenler vs. Millenicom kullanıyorum.
CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 17 Aralık 2023 #2 t.rovi dedi: Bufferbloat testimin sonuçları bu şekilde yardımcı olur musunuz? İyi veya kötü yapmam gerekenler vs. Millenicom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Puan yazıyor orada, 'C' diye yani kötü.
t.rovi dedi: Bufferbloat testimin sonuçları bu şekilde yardımcı olur musunuz? İyi veya kötü yapmam gerekenler vs. Millenicom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Puan yazıyor orada, 'C' diye yani kötü.
Ponçuk Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 t.rovi dedi: Bufferbloat Testimin sonuçları bu şekilde yardımcı olur musunuz? İyi veya kötü yapmam gerekenler vs. Millenicom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Fiber kullanıyorsanız bu değerler çok anormal. Ben de Millenicom kullanıyorum ve değerlerim böyle. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com
t.rovi dedi: Bufferbloat Testimin sonuçları bu şekilde yardımcı olur musunuz? İyi veya kötü yapmam gerekenler vs. Millenicom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Fiber kullanıyorsanız bu değerler çok anormal. Ben de Millenicom kullanıyorum ve değerlerim böyle. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com
t.rovi Centipat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #4 Ponçuk dedi: Fiber kullanıyorsanız bu değerler çok anormal. Ben de Millenicom kullanıyorum ve değerlerim böyle. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Genişletmek için tıkla... fiber kullanıyorum tarifem 100 e 10 normalde t.rovi dedi: Fiber kullanıyorum tarifem 100'e 10 normalde. Genişletmek için tıkla... Fiber değilmiş sanırım modemimde fiber olmadığı yazıyor. Son düzenleme: 18 Aralık 2023
Ponçuk dedi: Fiber kullanıyorsanız bu değerler çok anormal. Ben de Millenicom kullanıyorum ve değerlerim böyle. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Genişletmek için tıkla... fiber kullanıyorum tarifem 100 e 10 normalde t.rovi dedi: Fiber kullanıyorum tarifem 100'e 10 normalde. Genişletmek için tıkla... Fiber değilmiş sanırım modemimde fiber olmadığı yazıyor.