Bufferbloat download active 500 ms çıkıyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Nedenini anlayamadım Valorant'ta da paket kaybı oldu sanırım bugün anlamadım. Pingim sabit 13'ken ping girmiş gibi oldu silahı 3 kere falan çekti.

1771025075292.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ONT cihazı ile modemi fişten çek 10dk bekle bir daha test et belki bağlandığın IP havuzunda sorun olabilir eğer cihazları biraz kapalı tutup açarsan yeni bir IP alabilirsin.

Düzelmedi hocam ikisini de kapatıp 10 dakika bekledim. 309 çıktı bu sefer de.

Düzelmedi hocam ikisini de kapatıp 10 dakika bekledim. 309 çıktı bu sefer de.

O zaman senin mini PC alıp onu router olarak kullanman gerekiyor şu an en ucuz tercih olan Raspberry Pi 5 2 GB alıp ona OpenWrt kurup sonra elindeki eski routerı Access Point moduna alıp yeni routera bağlayıp o cihazdan interneti kablosuz olarak yayıp Ethernet girişlerini takacaksın.

O zaman senin mini PC alıp onu router olarak kullanman gerekiyor şu an en ucuz tercih olan Raspberry Pi 5 2 GB alıp ona OpenWrt kurup sonra elindeki eski routerı Access Point moduna alıp yeni routera bağlayıp o cihazdan interneti kablosuz olarak yayıp Ethernet girişlerini takacaksın.

Hocam o kadar bütçem yok şu an maalesef 1000 MB yapmadan önce böyle bir sorunum yoktu neden oldu 1 günde anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı