Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 24 Haziran 2023 #1 GeForce NOW'dan oyun oynuyorum ama ping değeri bayağı sıkıntılı. Ping değerini nasıl düşürürüm ve nasıl a+ yaparım? Modem ZyXEL VMG3312-B10b. Bu arada QoS değerlerini nasıl yapmalıyım onu bilmiyorum. Ethernet ile 74Mbps alıyorum ama Wi-Fi'dan oynamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
GeForce NOW'dan oyun oynuyorum ama ping değeri bayağı sıkıntılı. Ping değerini nasıl düşürürüm ve nasıl a+ yaparım? Modem ZyXEL VMG3312-B10b. Bu arada QoS değerlerini nasıl yapmalıyım onu bilmiyorum. Ethernet ile 74Mbps alıyorum ama Wi-Fi'dan oynamak istiyorum.
KS KS Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 24 Haziran 2023 #11 Nizel G dedi: İlginç. 8 Mbps çok düşük bir değer. QoS'u kapatıp açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Bunu forumda bir arkadaş atmış. Önceden QoS ayarlarken böyle bir sıkıntı yoktu Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: İlginç. 8 Mbps çok düşük bir değer. QoS'u kapatıp açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Bunu forumda bir arkadaş atmış. Önceden QoS ayarlarken böyle bir sıkıntı yoktu
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 24 Haziran 2023 #12 Ben bu modemden zaten verim alınacağını sanmıyordum, bu kadar cacık bir yazılımla QoS'un da düzgün çalışacağını sanmıyorum. Daha iyi bir modeme yönelmenizi öneririm. QoS kurulumunu baktığınız kaynaktan yaparsınız. Artı 0 Eksi
Ben bu modemden zaten verim alınacağını sanmıyordum, bu kadar cacık bir yazılımla QoS'un da düzgün çalışacağını sanmıyorum. Daha iyi bir modeme yönelmenizi öneririm. QoS kurulumunu baktığınız kaynaktan yaparsınız.