Bufferbloat sorunu nasıl çözülebilir?

Overhelming0

Femtopat
Daha fazla  
Evde tek başıma interneti kullanmama rağmen oyunlarda ani bir ping artışı meydana geliyor. Yaklaşık 5 saniye kadar yüksek pingle karşı karşıya kalıyorum, internetten araştırdığıma göre Bufferbloat sorunu yaşıyormuşum bu sorunu nasıl çözebilirim?

Modem markanızı Yazar mısınız. Ekstra söylim oyununuzda pingi düşüren bir sistem değil bu paketler daha stabil iletsin diye kullanır PİNG'e faydası az.

Modem arayüznden Qos ayarı olması lazım onu açın internetinizi olduğu hızdan biraz azaltın, orda bilgisayarını seçmen gerekiyorsa seçmen lazım, bazı modemler de PC IP adresi giriliyordu sizde nasıl bilmiyorum.

Bufferbloat stabil olan pinginizi düşürmez bunun bilincinde olun ama dalgalanmalarının önüne geçebilir.

Tarafından atanan yükleme akış trafiği bölümünde hangisini seçmeliyim

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2025.06.01 - 21.10.19.77.png
    310,7 KB · Görüntüleme: 22
Tarafından atanan yükleme akış trafiği bölümünde hangisini seçmeliyim
Modem arayüzünü girin Qos ayarı var. Onu açıp bilgisayarınızı seçtikten sonra şuan hızınız kaç bilmiyorum ama hızınız kaç ise alt değeri girin, sonra testi tekrar yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…