Bug Bounty için kurs önerisi

Az çok bilginiz vardır sanmıştım. Bu yapacağınız şeylerle bir yerlere gelmek istiyorsanız bolca emek harcamanız gerekiyor ki bu emekte bir kaç yıllık şey de değil çalışmalarınıza ve anlamanıza bağlı), bahsettiğiniz konuların detayları oldukça fazla ve uzun bir yol. Buradaki linkten bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu senaryo ile besmele çekerek başladım.
2 Saat ingilizce
2 Saat Kodlama öncesi algoritma eğitim
2 Saat Comptia Security +

Bu senaryo ile besmele çekerek başladım.
2 Saat ingilizce
2 Saat Kodlama öncesi algoritma eğitim
2 Saat Comptia Security +
İngilizce hariç diğer derslerden tek bir tanesine yoğunlaşmanız daha mantıklı olabilir. Konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama az çok böyle olması gerektiği aşikar.

İngilizce hariç diğer derslerden tek bir tanesine yoğunlaşmanız daha mantıklı olabilir. Konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama az çok böyle olması gerektiği aşikar.
Evet bencede haklısınız security eğitimi alırsam en azından bir kaç şey kullana bilirim ardından programlama eğitimi alır isem kullandığım programın az çok mantığını bilerek proje olarak deneye bilirim teşekkür ederim.

Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…