BMW 5.25 XDRIVE (2015) ve FORD C-Max (2008) kullaniyorum ama insanin hala agzi sulaniyor bu arabaya. Az önce bir hesap yaptim cok siki bir tasarruf yapsam 54 yasinda alabiliyorum bunu.
Tebrikler ama şahsen tavsiye etmem ya her şey gençken güzel yani 35 yaşından sonra bir insanın (bence) yaşaması bile saçma geliyor bana ister her şeyin sahibi ol her şeyin bir yaşama zamanı vardır. Benim düşüncem bu şekilde ama yine de sen bilirsin.
Bende 2000 model Peugeot 206 almak için yaklaşık 2 yıldır bulduğum bütün paraları kenara atıyorum. Az kaldı bir daha ki yıl aklımı MCT250 çelmezse alacağım bebeğimi.
Tebrikler ama şahsen tavsiye etmem ya her şey gençken güzel yani 35 yaşından sonra bir insanın (bence) yaşaması bile saçma geliyor bana ister her şeyin sahibi ol her şeyin bir yaşama zamanı vardır. Benim düşüncem bu şekilde ama yine de sen bilirsin.
Olaya gerçekçi yaklaştım.
Bende 1991 doğumluyum ama hayali bile güzel.
Şuan ancak posterini alabiliyorum.
Chiron düşünmesem de Veyron benim ilk göz ağrım.
Kusura bakma kardeşim gerçekler acıdır yapacak bir şey yok. Bende en fazla 30 yaşıma kadar yaşayacağım bende intihar edicem ancak şuan zamanı değil dedem üzülüp kalp krizi geçirir onları üzmek istemediğimden dolayı yapmıyorum. Bende isterdim beyaz bir porsche'ye binmeyi ama dünyadaki kapitalizm ve hiyerarşi sağolsun yapamıyoruz. Biz modern köle olmak için doğmuşuz. Ayda bir kaç bin için çalışıyoruz yaşıyoruz. O istediğimiz arabalara da ailesi zengin insanlar biner ve hayatı en güzel şekilde onlar yaşar.