Merhabalar. Gigabyte B450M S2H anakartım var ve RAM olarak Adata XPG 8 GB 3200MHz AX4U32008G16A-SR30 RAM takılı. RAM'de sorun olup olmadığını veya anakartla uyuşmadığını nasıl anlayabilirim?
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
SSD ve HDD'yi HD Tune ile taradım onda da bir problem çıkmadı. Bilgisayarı toplayalı 1 ay olacak ve gerçekten denemediğim şey kalmadı neredeyse. Çıldırmak üzereyim artık.
Sorun devam ettiği için bilgisayara format attım SSD ve HDD her şeyi temizledim sorun devam ediyor. Çözümü ne olabilir? Yazdığınız her şeyi uyguladım.