Merhaba, böyle bir hata aldım. RAM'lerimi 3600 CL14 overclocklu şekilde kullanıyorum. Hatayı aldığımda görüntü kilitlendi ve 10 saniye kadar o şekilde kaldı. Ardından bilgisayar kendi kendine reset attı. Hatanın sebebini bulmak amacıyla yardımcı olabilir misiniz?
Minidump dosyası: 031222-5562-01.rar
EDİT: Testmem5 ve Prime95 testlerini yaptığımda bir hata almamıştım.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
FurMark, grafik kartının performansını ölçmek için render algoritmalarını kullanan çok yoğun bir OpenGL testidir. Furmark, özellikle GPU'yu aşırı ısıtmak için uyarlanmıştır ve bu nedenle FurMark, grafik kartı için iyi bir stabilite ve stres testi...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
FurMark, grafik kartının performansını ölçmek için render algoritmalarını kullanan çok yoğun bir OpenGL testidir. Furmark, özellikle GPU'yu aşırı ısıtmak için uyarlanmıştır ve bu nedenle FurMark, grafik kartı için iyi bir stabilite ve stres testi...
Hocam çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu foruma karşı eskiden çok önyargılıydım fakat üye olduğum günden itibaren forum bana çok yardımcı oldu. Hakkınız ödenmez, tanımadığınız insana hiç bir çıkar veya karşılık beklemeden yardım etmek gerçekten tebrik edilecek bir durum.