Oyun oynarken oyun çöküyor ve cihanız bir sorunla karşılaştı deyip mavi ekran hatası alıyorum sürekli.
Ekran kartı sürücümü yeniden kurmama rağmen yine işe yaramadı.
Ne yapmam gerek?
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
İlginiz için teşekkürler. Windows'un kendi aracını denedim fakat bir şey çıkmadı imkanım olursa yakın zamanda Memtest ile RAM'leri test etmeyi denerim.
Evet RAM'leri değiştirmelisiniz. Flash belleği de Rufus ile formatlayabilirsiniz. Veya Windows'un kendi içindeki işleviyle de yapabiliyor olmanız lazım.
Evet RAM'leri değiştirmelisiniz. Flash belleği de Rufus ile formatlayabilirsiniz. Veya Windows'un kendi içindeki işleviyle de yapabiliyor olmanız lazım.
Memtesteki kendi ayarıyla reformat yaptım onu hallettim.
Abim şimdi şöyle bir şey var ben bu sistemi Vatan'dan aldım bu garanti kapsamında RAM'leri bedavadan değiştirler mi bir bilgin var mı varsa bana yardımcı olur musun?