Bugcheck olay kimliği 1001 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

OVERseer21

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1i3b6rboyugt4aybBP_gXSjHoaC-PfW3D/view?usp=sharing
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
ADATA LEGENG 800
Ekran kartı
Nvidia RTX 4060
Anakart
asrock H610M-HVS/M.2 R.02
İşlemci
13th Gen Intel(R) Core(TM) i3-13100F, 3400
Oyun oynarken oyun çöküyor ve cihanız bir sorunla karşılaştı deyip mavi ekran hatası alıyorum sürekli.
Ekran kartı sürücümü yeniden kurmama rağmen yine işe yaramadı.
Ne yapmam gerek?

Ekran Görüntüsü (7).png

Ekran Görüntüsü (8).png

Depolamada veya RAM'de sorun var. Önce bi' Memtest yapın:

Depolamada veya RAM'de sorun var. Önce bi' Memtest yapın:

Müsait bir USB temin etmem kısa süre içinde mümkün değil RAM testi için başka alternatif yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un kendi aracı da var ancak Memtest daha sağlam, Windows'un aracında sorun görünmeyip Memtest'in bulduğu oluyor.

Windows'un kendi aracı da var ancak Memtest daha sağlam, Windows'un aracında sorun görünmeyip Memtest'in bulduğu oluyor.

İlginiz için teşekkürler. Windows'un kendi aracını denedim fakat bir şey çıkmadı imkanım olursa yakın zamanda Memtest ile RAM'leri test etmeyi denerim.

Testi yaptım sanırım RAM'ları değiştirmem gerecek test tamamen bitmeden fail vardi, işte sonuçları.

Not: Flash USB'yi eski haline nasıl getirebilirim?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-10-08 at 20.02.17 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-08 at 20.02.17 (1).jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 61
  • WhatsApp Image 2024-10-08 at 20.02.17.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-08 at 20.02.17.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 56
Evet RAM'leri değiştirmelisiniz. Flash belleği de Rufus ile formatlayabilirsiniz. Veya Windows'un kendi içindeki işleviyle de yapabiliyor olmanız lazım.

Evet RAM'leri değiştirmelisiniz. Flash belleği de Rufus ile formatlayabilirsiniz. Veya Windows'un kendi içindeki işleviyle de yapabiliyor olmanız lazım.

Memtesteki kendi ayarıyla reformat yaptım onu hallettim.

Abim şimdi şöyle bir şey var ben bu sistemi Vatan'dan aldım bu garanti kapsamında RAM'leri bedavadan değiştirler mi bir bilgin var mı varsa bana yardımcı olur musun?

Garantisi devam ediyorsa değiştirmeleri lazım, ayıplı ürün sonuçta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı