O onurcanzx Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 264 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Buğday farmını fazla abarttım ve elimde 4 büyük sandık dolusu buğday tohumu var. Bunları nasıl değerlendirebilirim?
Merhaba arkadaşlar. Buğday farmını fazla abarttım ve elimde 4 büyük sandık dolusu buğday tohumu var. Bunları nasıl değerlendirebilirim?
YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2025 #2 Gübre ile kemik tozu yapıp daha fazla buğday toplayabilirsiniz. Bunun dışı pek işinize yaramaz kaktüse ya da lava fırlatın gitsin.
Gübre ile kemik tozu yapıp daha fazla buğday toplayabilirsiniz. Bunun dışı pek işinize yaramaz kaktüse ya da lava fırlatın gitsin.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 9 Ağustos 2025 #3 onurcanzx dedi: Merhaba arkadaşlar. Buğday farmını fazla abarttım ve elimde 4 büyük sandık dolusu buğday tohumu var. Bunları nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekmek.Birsürü ekmek.1,3 sandık ekmek.
onurcanzx dedi: Merhaba arkadaşlar. Buğday farmını fazla abarttım ve elimde 4 büyük sandık dolusu buğday tohumu var. Bunları nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekmek.Birsürü ekmek.1,3 sandık ekmek.
Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #4 İnek çiftliği yapın.
YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 9 Ağustos 2025 #5 onurcanzx dedi: Merhaba arkadaşlar. Buğday farmını fazla abarttım ve elimde 4 büyük sandık dolusu buğday tohumu var. Bunları nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekmek yapıp yemek sorununu ortadan kaldırabilirsin, Ayrıca saman balyası yapıp tarım bölgene ufak tefek detaylar koyabilirsin.
onurcanzx dedi: Merhaba arkadaşlar. Buğday farmını fazla abarttım ve elimde 4 büyük sandık dolusu buğday tohumu var. Bunları nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekmek yapıp yemek sorununu ortadan kaldırabilirsin, Ayrıca saman balyası yapıp tarım bölgene ufak tefek detaylar koyabilirsin.
Lanchan Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 363 9 Ağustos 2025 #6 onurcanzx dedi: Merhaba arkadaşlar. Buğday farmını fazla abarttım ve elimde 4 büyük sandık dolusu buğday tohumu var. Bunları nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... İnek çiftleştirin. Sonra kesip yiyin. Biftek farmı.
onurcanzx dedi: Merhaba arkadaşlar. Buğday farmını fazla abarttım ve elimde 4 büyük sandık dolusu buğday tohumu var. Bunları nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... İnek çiftleştirin. Sonra kesip yiyin. Biftek farmı.
O onurcanzx Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 264 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #7 buğday tohumu dedimde herkez buğday için yazmış
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 9 Ağustos 2025 #8 onurcanzx dedi: Buğday tohumu dedimde herkes buğday için yazmış Genişletmek için tıkla... Niye buğday toğumu farmınız var ki hocam O zaman onları buğday yapıp daha da fazla ekmek yapabilirsiniz.
onurcanzx dedi: Buğday tohumu dedimde herkes buğday için yazmış Genişletmek için tıkla... Niye buğday toğumu farmınız var ki hocam O zaman onları buğday yapıp daha da fazla ekmek yapabilirsiniz.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.985 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 9 Ağustos 2025 #9 Tavuk çiftliği yapın büyükçe. Ayrıca kocaman bir buğday tarlası da yapabilirsiniz, çok güzel olur buğdaylar büyüyünce.
Tavuk çiftliği yapın büyükçe. Ayrıca kocaman bir buğday tarlası da yapabilirsiniz, çok güzel olur buğdaylar büyüyünce.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.125 Çözümler 40 Yer New York 9 Ağustos 2025 #10 Sevap için inek koyun besle.