Bugjaeger saate yüklenen uygulama açılmıyor

MertA24

Centipat
Daha fazla  
Bugjaeger uygulaması yardımıyla Galaxy Watch 6 cihazıma Tosla uygulamasını indirdim. Uygulamayı saatte açınca açılmıyor, direkt kapanıyor. Bu önceden yüklediğim tüm uygulamalarda da böyleydi. Nedenini veya çözümünü bilen var mı?

Uygulama uyumlu değildir, tüm uygulamalar çalışmıyor, ben Papara'yı rahatlıkla yüklemiştim, saatin DPI'ını arttırısan düzelebilir ama.

Kodu tam hatırlamıyorum ancak vmdensity 320 yaparsan düzelir.

Uygulama uyumlu değildir, tüm uygulamalar çalışmıyor, ben Papara'yı rahatlıkla yüklemiştim, saatin DPI'ını arttırısan düzelebilir ama.
DPI nasıl arttırabilirim? Bu konulardan çok anlamıyorum da.

Yaparsam saate bir şey olur mu?

Aynı bugjager programında sağ altta <> logosu olması lazım (saati bağladıktan sonra) oraya verdiğim kodu gir, ancak DPI arttırmak saatin genel görünüşünü, yüklü gelen uygulamaların garip gözükmesine neden olur, ben God of War'ı rahatça oynamak için arttırmıştım, sen God of War oynamayacaksan pek gerek yok, bırak Tosla da yüklü olmasın.

Tamam teşekkür ederim.

Yaparsam saate bir şey olur mu?

Dediğim gibi ana menü olsun diğer programlar olsun genel olarak ikonları, tuşları, yazıları daha küçük gözükmeye başlar, bunun dışında bir sorun olmaz, ben sürekli DPI 320 yapıyordum, ama ana menüde biraz daha kasmasına neden olabilir, sadece 1 tane uygulama için yapmaya cok gerek yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…