Bugün 1 Mayıs Diyerek Akbil Basmayan Yolcuya Şoförden Tepki

Düşüncesi doğru olabilir ama yöntemi yanlış. Oradaki şoför kendi kendini belediye ilan edip kural mı çıkarsın? Hastaneye kızıp da hemşireyi dövmek gibi bir şey.
 
Hem haklı, hem haksız.
Haksız çünkü hak aramak için başkalarının haklarına girilmez. Orada o kadar akbilini basan insan, onun bu protestosu yüzünden paralarını ödedikleri halde bekliyorlar. Ödeyerek aldıkları bir haktan mahrum kalıyorlar.
Haklı, çünkü haklı. Açıklamaya gerek bile duymuyorum.
Böyle bir protestoyu bir halk otobüsünde değil, yetkili makamlarda yapmaları gerekiyor.
 
Haksız. Kesinlinikle haksız. Hüseyin Nihal Atsız söylemiş zaten ne söyleyecekse.
 
Adam sonuna kadar haklı. Miting olunca ulaşım araçları ücretsiz, 1 Mayıs'ta niye ücretli yapıyorlar?

Isci ve Sendikalar elindeki gücün kiymetini bilse her gün bedava yaparlar inan.

Adam orada herkesin hakkını savunuyor. Neden susmuşlar anlamadım.

Korku yönetimi ile yönetiliyoruz ondandir.

"Her yıl olduğu gibi 1 Mayıs günü işçiler çalışacak. Lakin, Moskova'nın gayri meşru çocukları meydanlarda olacak."
Hüseyin Nihal ATSIZ

Size göre bi tepkiyi gösteren vatandas Moskova'nin gayri mesru cocugu mu?

Şoföre de bir şey diyemezsin ki. Adam kendisi de diyor emir kuluyum diye. Bu olay şoförü aşacağı için ben 2 tarafta kendince haklı diyorum.

Soförün tarafindan da baktim olaya, üzüldügüm tarafi soför de isci oldugunu unutmus. Soför haksiz degil ama korkak bence.


Bu noktaya yapmak istedigim ince ince dokundurmalar var elbette, lakin site kurallari da var ne yaparsin

Düşüncesi doğru olabilir ama yöntemi yanlış.

Tüm yolcular destek verse idi, tamamen dogru bir yöntem olacakti bence.

Böyle bir protestoyu bir halk otobüsünde değil, yetkili makamlarda yapmaları gerekiyor.

Belediye mi? Meclis mi? Ikisi de yetkili makam, ikisinde de senin benim düsüncelerimizin pek önemi yok.



Kendi fikrime gelecek olursam bence gayet güzel mevcut sisteme kisisel bir baskaldiri olmus. Üzüldügüm taraf ise bu arkadasin destek görmemesi. Arkadasin söyledigini unutmayin, o otobüs senin ve benim ödedigimiz vergilerle aliniyor, yani aslinda ortagi oldugunuz bir aracta sadece bir gün bedava gitmek istemesi gayet dogal bir istek.

Sevgiler
 
@Neşeli Enginar Eğer tüm yolcular birlik olup belediyeye gitselerdi haklı olurlardı. Bürokrasidir bu sonuçta. Senin üstün senden bir şey talep ediyorsa bunu yapmak zorundasın. Şoför babasının hayrına almıyor ki zaten bu parayı, kim bilir garibana kaçta kaçı gidiyor.
Bu arada 1 Mayıs'ı da sadece sol görüşle bütünlemek niye? 1 Mayıs genel bir gündür, herkesin hakkı vardır.
 

Vallahi ben asla sol görüsle bütünlemedim bu eylemi
Bu arada tüm yolcularla birlik olunup belediyeye gitseler idi, izinsiz eylem gerekcesi ile suc islemis olacaklardi.
 
Vallahi ben asla sol görüsle bütünlemedim bu eylemi
Bu arada tüm yolcularla birlik olunup belediyeye gitseler idi, izinsiz eylem gerekcesi ile suc islemis olacaklardi.
Estağfurullah abi, senin için söylemedim. Dediğinde haklısın, o da farklı çıkmaza gidiyor. Bazı şeylerin düzelmesi lazım ama bunlar kavga ile tartışma ile olmaz. En azından otobüs şoförü ile kavga ederek olmaz Zaman ve insanların hırsı ile yol bulunur umarım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…