KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 2 Ağustos 2022 #61 Ethem Efe dedi: Dava etsek yırtarlar ama hiç kimse bir şey diyemez biliyorum. Bana belirtilmesi der ben aleti doğru taktım en rahat yer burasıydı der. Genişletmek için tıkla... Olsun yinede açın hastanenin itibarını düşürürsünüz
Ethem Efe dedi: Dava etsek yırtarlar ama hiç kimse bir şey diyemez biliyorum. Bana belirtilmesi der ben aleti doğru taktım en rahat yer burasıydı der. Genişletmek için tıkla... Olsun yinede açın hastanenin itibarını düşürürsünüz
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 2 Ağustos 2022 #62 kade dedi: Geçmiş olsun hocam. Devlet hastanelerini tercih etseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Gerçekten diş teli vs dışındaki konularda devlet hastaneleri daha iyi oluyor.
kade dedi: Geçmiş olsun hocam. Devlet hastanelerini tercih etseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Gerçekten diş teli vs dışındaki konularda devlet hastaneleri daha iyi oluyor.
Sultan Hakim Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 274 2 Ağustos 2022 #63 Ethem Efe dedi: Bugün öğleden sonra 4'te katater ameliyatına gireceğim. Daha önce girdim çok bir riski yok ama yine de iyi dileklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, inşallah iyi geçer.
Ethem Efe dedi: Bugün öğleden sonra 4'te katater ameliyatına gireceğim. Daha önce girdim çok bir riski yok ama yine de iyi dileklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, inşallah iyi geçer.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.068 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #64 KURAL BİLMEYEN dedi: Olsun yinede açın hastanenin itibarını düşürürsünüz Genişletmek için tıkla... İtibarını düşürürsünüz dediğiniz hastane kimin sizce? Sağlık bakanımızın.
KURAL BİLMEYEN dedi: Olsun yinede açın hastanenin itibarını düşürürsünüz Genişletmek için tıkla... İtibarını düşürürsünüz dediğiniz hastane kimin sizce? Sağlık bakanımızın.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 2 Ağustos 2022 #65 Ethem Efe dedi: İtibarını düşürürsünüz dediğiniz hastane kimin sizce? Sağlık bakanımızın. Genişletmek için tıkla... İnsan saglıgıyla oynamışlar sonuçta.Affedilir yanı yok.
Ethem Efe dedi: İtibarını düşürürsünüz dediğiniz hastane kimin sizce? Sağlık bakanımızın. Genişletmek için tıkla... İnsan saglıgıyla oynamışlar sonuçta.Affedilir yanı yok.
Oyunbalonucan Decapat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2022 #66 Ethem Efe dedi: Bugün öğleden sonra 4'te katater ameliyatına gireceğim. Daha önce girdim çok bir riski yok ama yine de iyi dileklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Ethem Efe dedi: Bugün öğleden sonra 4'te katater ameliyatına gireceğim. Daha önce girdim çok bir riski yok ama yine de iyi dileklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #67 Geçmiş olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.564 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 2 Ağustos 2022 #68 Geçmiş olsun.
Kepplintt Kilopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #69 Ethem Efe dedi: Bugün öğleden sonra 4'te katater ameliyatına gireceğim. Daha önce girdim çok bir riski yok ama yine de iyi dileklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun dostum iyi haberlerini bekliyoruz.
Ethem Efe dedi: Bugün öğleden sonra 4'te katater ameliyatına gireceğim. Daha önce girdim çok bir riski yok ama yine de iyi dileklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun dostum iyi haberlerini bekliyoruz.