Bugün Gta 5 Alıcam laptobum kaldırırmı ?

Gta 5'i kaldırırmı ?

• Kaldırmaz oynayamassın.

Oy: 0 0,0%
  • Kaldırır cok rahat oynarsın.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    7

Proserpine

Hectopat
Öncelikle selamın aleyküm arkadaslar.

Ön yüklemeyle ugrasacak vaktim yok arkadasımın aldıgı yerden teknosadan 190 tl'ye 7 cd'li olarak oyunu kutu halinde birazdan almaya gidicem 2-3 saate kadar merak ettiklerim var onları sormak istiyorum.

Arkadasımın laptobu benle aynı ama mesela bende 8 gb ram varsa onda 6 bendeki ekran kartı paylasımlı toplam 6 gb ondaki tek kart 1.5 gb onun 1.8 işlemci benim 2.3 onun 2 çekirdek benim 4 çekirdek vb vb

Yani benim laptobum onunkinden %20 %30 felan daha iyi marka samsung.

Laptobumu daha yeni temizleyip formatlattım 2 senedir temizlemiyordum 2 sene önce almıstım zaten termal macunu felan yaptırdım temizletme sebebim artık cok kötü olmustu mesela lolde en düşük grafikte 1 fps alıyordum sorunluydu laptop simdi format attım temizlettim vb full grafikte 100 fps alıyorum sabit rahat.

Arkadasım aldı gta 5'i ve orta grafikte oynayabiliyor cok kücük kasmalarla onada kasma denmez bence ama o cok rahat olmak için en düşük grafige alıyor bazı ayarları benim özelliklerin fotolarını koyuyorum.

Orta grafikde rahat bir şekilde oynayabilirmiyim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar özelliklerinden resim 1 :

Bilgisayar özelliklerinden resim 2 :

Bilgisayar özelliklerinden resim 3 :

Düşük-orta ayarlarda 25 - 35 FPS arası bir değer alabilirsiniz bence.

Yorumun için sağol bilen bir kişi su sorumuda cevaplarsa sevinirim laptobumu 2sene önce aldım orta grafikte hiç kasmadan oynayabileceksem alıcam oyunu 2 saate kadar. ve laptobum iyimi değiştirmem gereken birşey varmı ?

bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…