Bugün kötü bir olay yaşadım

Kerkellow

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. İyi geceler. Ben 9. sınıf öğrencisi bir gencim. Bugün bizim sınıfa yan sınıftan bir kız geldi. Bu kız bizim sınıftan birkaç kişinin arkadaşı. O yüzden onlarla sohbet etmeye geliyor sanırım. İşte biz böyle 10 kişi falan oturuyoruz sohbet ediyoruz. Sonra yan sınıftan gelen kızın bizim sınıftaki arkadaşlarından bir erkek şey dedi. "arka tarafında bulunan organı söyledi ve kaça verirsin. Hemen alayım." dedi. Yan sınıftan gelen kız da tipine göre değişir dedi. Sonra o soruyu soran kişinin çok samimi bir arkadaşı (bizim sınıftan bir kız) mesele kerem olsa 1 milyon ₺'ye veririm dedi. (kerem ben oluyorum.) Bu da bana çok koydu. Hemen o ortamdan uzaklaştım. Yani ben tipsiz olduğumu kabul ediyorum ama bu kadar değilimdir diye düşünüyorum. Sizce ben mi çok abartıyorum bu konuyu falan? Şimdiden teşekkürler. İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim seviyesi düşük insanların dediklerini umursamamanı tavsiye ediyorum. Böyle bir konuyu insan içinde konuşup mizahını yapıyorlarsa iğrenç insanlardır zaten. Ben de yakışıklı değilim ancak tipim yüzünden beni yargılayanlar umrumda olmaz açıkçası. Seviyesiz insanların seviyesiz fikirleri, kafanı takma. Sen şimdi gençliğin başlarındasın böyle şeyler çok etkileyebilir bazı kişileri bunu düşünmeden böyle aşağılayıcı konuşuyorlarsa kendilerinin zihinleri ve karakterleri çürümüştür. Bırak da senin dış görünüşün iyi olmasın. Onlar gibi birer insan da olabilirdin öyle düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı