Bugün Linux'lu olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Üstat Doktor Karşılaştırmayı yaparken işletim sistemlerinin yeteneklerinden mi yürüyorsun yoksa uygulama desteğinden mi? Çünkü uygulama desteğini Windows/Microsoft sağlıyor gibi yorum yapıyorsun. Uygulama desteğini işletim sisteminden çok geliştiriciler sunuyor. Yarın birgün Geliştiriciler Linux dünyası odaklı geliştirse ve Linux tarafının uygulama desteği Windows'un önüne geçse bu Linux'un kat kat iyi olduğunun göstergelerinden birisi olmayacak. OS yetenek karşılaştırması yaparken uygulama desteğine takılmanız saçma. Windows kullanırken uygulamaları işletim sistemi geliştiricisi sağlamıyor sana. Pazar payından dolayı seni seçen geliştiriciler sağlıyor.

Kaale bile almiyorum. Populer kulturu savunan bir insanla alakam olamaz.
O halde hiçbir rasyonel dayanağı olmadan sırf popüler diye bir şeyleri kötülemede size başarılar hocam.

@Üstat Doktor kızgın atmanın anlamı nedir hocam?
Kızgın atmanın ne anlamı olabilir hocam? Biraz düşünürsen anlayabilirsin.

Kullanıcı, yani para neredeyse uygulama desteği de orada olur hocam. Linux'u dünyada toplam 5 kişi kullanıyorsunuz zaten. Bir gün Linux Windows'tan daha iyi bir işletim sistemi olursa o zaman kullanıcılar oraya kayar böylece uygulama desteği de iyice artar.

76 mesajı olan kişi 2000 mesajı olan insanlara karşı çıkıyor lütfen araştırında gelin.
Mesaj sayısıyla bir konuda analitik düşünebilmenin arasında nasıl bir korelasyon kurdunuz hayret ettim hocam. Ayrıca siz bana laf atmadan önce görmezden geldiğiniz münazara teklifime cevap verin. @R.B.D hocam da geri dönüt bekliyor bizlerden. Ayıp değil mi?

Olsun hocam siz yine de yazın. Okuyanlar olur elbet. Ve sevenlerde.

@R.B.D çok kibar konuşuyordun sözde ne oldu böyle kızgın atmalar falan?

Daha fazla boş konuşursak herkes ceza yiyecek gidiyorum ben bu konudan.

76 mesajı olan kişi 2000 mesajı olan insanlara karşı çıkıyor lütfen araştırında gelin.

Hocam, bu nasıl bir bakış açısı?

Mesaj sayısına göre mi insanların bilgisi değişiyor?

Bu forumda her konuya "aynen, evet, kaspersky ile tara, format at..." diyen beyhude mesajlarla mesaj sayısını arttıran bir çok isim var. İsterseniz aynaya bakın ve başkası hakkında kim olduğunu bilmeden konuşmayın.

Yaptığınız hususi husus ziyadesiyle çirkin, lekeleyici ve aşağılayıcıdır. Edep çerçevesinde tartışmaya davet ediyorum sizleri...

@Üstat Doktor gibi engin bilgi denizine ve sahip bir şahıs için kaleme aldığınız metinler ziyadesiyle gönül kırıcı olmakla beraber bir o kadar beyhudedir.

@Üstat Doktor hocamızın dediği gibi ayrıca sizden bir cevap bekliyorum.

Kızgın atmamın sebebi budur üstadım. Beni hayal kırıklığına sürüklediniz. Dilerim ki bir daha başta kendinizi sonra diğerleri düşünerek metinlerinizi kaleme alırsınız.

Olsun hocam siz yine de yazın. Okuyanlar olur elbet. Ve sevenlerde.
Hocam beni cesaretlendirdiniz.
O halde;

Yakındır gözüken şiir kokusu,
Yakındır korkuların sonu,
Yakındır gönüllerin ısınması,
Yakındır ay yüzlümün gönül yarasının hası.

Linux'a geçmenin avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Linux'a geçmeli miyim? Geçersem hangi Linux'a geçiyim.

2000 mesajda 2 çözülme sayınıza ne demeli peki? insanlara karşı çıkarken biraz da kendinize bakın. Ayrıca mesaj sayısı ile hesap sahibinin bilgi seviyesinin alakası yok, konu dışı kategorisindeki konularla mesaj bölümümüzü dolduralım herkes bize saygı duysun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…