Bugün nasılsınız?

Kardeşim ne güzel tatile çıkmışsınız tadını çıkarmanız gerekirken bu kadar tantanaya ne gerek var. Sen kendini mutlu etmeye çalış o zaman kendine vakit ayır boş ver gerisini.

Hayırlı sabahlar. Uykumu almış olarak uyandım. Kedilerimi besledim, fırından taze simit poğaça aldım. Bugünümüze şükür diyelim. Umarım herkes iyidir.

Kardeşim ne güzel tatile çıkmışsınız tadını çıkarmanız gerekirken bu kadar tantanaya ne gerek var. Sen kendini mutlu etmeye çalış o zaman kendine vakit ayır boş ver gerisini.
Hocam sıkıntı orada işte beraber çıksak şuraya gidelim diyorum tamam diyor yüzü asık tripli dolaşıyor. Tek başıma desem 13 yaşındayım çıkmama izin vermiyor. Babamla gitsem yine 10 saat grip yapıyor yok beni almadınız diye. Ne yapsam yaranamıyorum.

Az dalgalı denize gittik diye 1 gün beachte yüzcektim ben tribi yaptı şimdi beache gideceğiz yok çok geç olmuş çok sıcakmış niye kahvaltıyı evde yapıyormuşuz.

Valla ne diyeceğim bilemiyorum kardeşim ailen olduğu için fazla yorum yapmak istemiyorum. Umarım düzelir.

Güzel bir gün, biraz önce kahvaltımı yaptım. Şimdi oyun oynayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…