Bugün ne yaşadınız?

KPSS Ön Lisans sınavına gireceğim okulun yerine bakmaya gittim. Oradan eski lise arkadaşımı gördüm. Biraz makara kukara daha sonra eve dönüş.

Dün yere düştüm kafa üstü yer ızgaralarının üstüne sonra kalktım hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam ettim sonra beni hoca gördü direkt müdür yardımcısının oraya götürdüler hemen ailemi aradılar ben tabii kafamı görmedim hiç, eve gidince aynaya bir baktım kafa yarılmış oysa hiçbir şey hissetmedim kalktığım an sadece kızardı sanmıştım neyse okula bugünde gitmedim 2 saatte bir kafama antibiyotikli krem sürüyorum

Bende işte babamı yolladık işe bugün ondan başka aynı 6 da kalk 1 de gel aynı şeyler değişen bişe yok.

Bir kızın arkadaşı bana "Arkadaşım senden çok hoşlanıyor öğlen erken gelebilirsen biraz konuşmak istiyor seninle." dedi. 1200 kalorilik shake ve 920 kalorilik makarnam ile meşgul olacağımdan "Hayır öğlen erken gelemem" cevabını verdim. Ve şimdi saat 19.30'da ki antremanım için ufak karbonhidrat yüklemesi yapıyorum.

Onu çok iyi biliyorum bir keresindede oyun oynarken çocuğun biri bizi bi yitti bizdende en arkada duvarın önünde ben vardım duvarda sivri duvardı nası desem bilemedim biraz dikenli dikenli gibiydi işte sonra kafam bi geçti oraya kanadı sonra çocuk bana yalvarıyo lütfen deme müdüre ede diye bende demedim sessiz biriyim zaten kafamı yıkadım çeşmede durmadı hademe peçete getirdi durdu sonra eve gittim üstüm başım kan geriside böyleydi.

O kadar detaylı anlatıyorsunuz ki anlamıyorum dediklerinizi.

Güzel bir okul günüydü. Ödevler dışında harikayım. Bütün hafta sonumu çöpe attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…