Canınız çektiyse peynir, zeytin ikram etsin millet. Tam bir duyar ve algı zorlaması var sizde. Başlıktan konu içeriği belirlenmiş, içerik de ona göre şekillenmiş. Okumamak ve yazmamak sizin elinizde tamamen.
Canınız çektiyse peynir, zeytin ikram etsin millet. Tam bir duyar ve algı zorlaması var sizde. Başlıktan konu içeriği belirlenmiş, içerik de ona göre şekillenmiş. Okumamak ve yazmamak sizin elinizde tamamen.
Tabii ki ama genele sunulan bir fikre saygı çerçevesinde karşıt olma hakkim da mevcut sanırım. Ayrıca benim duyarlı olmamın size ne gibi bir zararı var? Ya da herhangi bir zarar bu konu çerçevesinde değerlendirilecek ise ulaşamayacak olanların, nefsini kabartmanın kime yararı var? Aynı çıkışı elektronik herhangi bir konuda yapmam lakin doyma ve tat temel ihtiyaç ve isteklerdendir.
Tabii ki ama genele sunulan bir fikre saygı çerçevesinde karşıt olma hakkim da mevcut sanırım. Ayrıca benim duyarlı olmamın size ne gibi bir zararı var? Ya da herhangi bir zarar bu konu çerçevesinde değerlendirilecek ise ulaşamayacak olanların, nefsini kabartmanın kime yararı var?
Nefsinize hakim olmak elinizde. Konuya girmemek elinizde. Neden bu agresiflik onu anlamadım. Hepsini geçtim, milletin tadını kaçırma ve konuyu çizgisinden çıkarma hakkınız yok zaten. Yoksa beni geren bir mesele de değil.
Nefsinize hakim olmak elinizde. Konuya girmemek elinizde. Neden bu agresiflik onu anlamadım. Hepsini geçtim, milletin tadını kaçırma ve konuyu çizgisinden çıkarma hakkınız yok zaten. Yoksa beni geren bir mesele de değil.
Nefse hakim olmak gerekir tabii lakin forumda yeme içme konusunda herhangi bir başlık yok bildiğim kadarı ile ve konudışı kategorisinin imtiyazları neticesinde böyle bir konu hasıl olmuş. Konu harici veya dahili bir durum "konu dışı" kategorisi için geçerli olabilir mi?
Konu Dışı kategorisinin amacı, kategori oluşturulmamış konuların açılması için bir alan oluşturulmaktır zaten. Felsefe yapılacak bir yanı yok. Çok normal bir durum bu.