Bugün ne yedin?

Konuya hiç yazmadım da yahu ne gereksiz duyar kasıyorsun. Trollüyor musun anlamadım o kadar yani.
Canının çektiği bir şey varsa söyle göndereyim kardeşim de gereksiz duyarı kendine sakla.

Konuya hiç yazmadım da yahu ne gereksiz duyar kasıyorsun. Trollüyor musun anlamadım o kadar yani.
Canının çektiği bir şey varsa söyle göndereyim kardeşim de gereksiz duyarı kendine sakla.

Sükür ki yediğim üzerinden insanlar ile iletişim kurmak gibi bir derdim yok. Duyarmiş, gerçekler var; "her yerde, her şey, herkese söylenmez" ya da "akranının cani çeker, ye öyle git" dendi bize, duyar ne? Trol dediğiniz, eğlendirir herkesi. Ben kimi eğlendiriyorum?

Sabah: Tost - Çay
Öğlen: Karnıyarık - Pilav - Salata
Akşam: yok
Gece: Tost - Nescafe

Kendini.

Bu konu uzerinden kendime zevk sağlayacak bir insan değilimdir. Hissettiğimi yazıya dökmekten başka gayem yoktur. Enteresanlık; kendine karşıtı, eldeki yetersiz veri ile sıfatlayandadır da kim niye taksın? Yemek güzel, paylaşınız yediğinizi. Boy konularına takılın mesela, onlar gereksiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…