Bugün yaşadığım saçma olay

Berke_ Bayram

Femtopat
Yer
CoD MW5 te Ghost la Price ı kurtarıyor.
Daha fazla  
Bugün kafa dağıtmak için sitenin önündeki parka gittim, park kalabalıktı bende bankta oturdum sonra şımarık 5 kişilik velet grubu salıncakları fethetmiş yanda da 5-6 yaşındaki çocuklar sallanmayı bekliyor ama salıncağı salmıyor velet grubu, bende dedim azıcık çocuklarda binsin dedim Ultra şımarık paketini alan bir velet sanane deyip küfür etti. Ben de tamam kanka deyip eve gittim. Çocuk diye ben de ona küfür etmedim olayım bu. Kafa dağıtmak için gittim sinirlenerek döndüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam size hakaret ettiyse elinize sopa falan alsaydınız bakın nasıl kaçıyor. Tabi vurmak size kalmış.

Sana küfür edenin yaşı ve gurubun kaçtı.

2 tane tokat atsaydın keşke, o çevrede yaşamıyorsan tabii ki. Yoksa bir çeşit kan davasına dönebilir olay. Biraz sinirlendin ama boşver, en iyisini yapmışsın.

Kötü laf edene kötü laf edeceksin, sessiz kalana çok vururlar kardeşim burada, Türkiye burası Ufacık çocuk o, sen ne desende anlamaz mantık beklemeyeceksin. Höt deseydin bir tane ensesine koysaydın şamarı. Ailesi falan da bir şey diyemezdi şımarıklığından haberdardır muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…