Bugün yaşadığım saçma olay

Allaha bin şükür o tarz veletlerden olmadım. Hiç evden çıkmadığıma şükrettiğim nadir yerlerdendir.

Maksimum 11 hepsinin.

Hmm en iyisini yapmışsın sen bakma döv falan diyenlere bu tiplerin aileleri de sorunlu oluyor orada sinirlenip bir şey yapsaydın hiç iyi bitmezdi sonu boş ver unut gitsin büyüklük her zaman sende kalmalı.

Yarın parktaysa küfür atışması başlasın

Aynısı bana da oldu ama biraz farklısı. Yolda bisiklet sürüyordum çocuklar yolun ortasında abiğ bağa parağ veğr diye önümü kesti. O an dövecektim ama anneleri yan binadaydı. Kardeşim sakat mısın diyerek oradan ayrıldım. Bir de sakatım diye arkamdan bağırdı.

Artık küfür etmek sıradan oldu maalesef bende geçen kardeşimi evin önündeki okula götürdüm orada da çocuklar maç yapıyordu (max 10 yaş) ancak ailede sağlam kişi bırakmadan, küfür etmeyin dedim. Cevap: Abi ne küfürü yağğğ

Deliye he demek, sevaptır. He de geç dikkate alma, umursama umursadıkça daha çok şımarırlar. Ben he der, geçerdim.

Yarın parktaysa küfür atışması başlasın
Nefes harcamaya değmez, benimde mahallede tırla 5-10 yaşında çoluk çocuk var. Ana avrat düz gidiyor, yakalıyorum korkutuyorum bir kaç hafta sonra yine aynısını yapıyor. En iyisi takmamak, çocuk sonuçta herkes çocuklukta şımarıklık yapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…