Bugün yeni bir kızla tanıştım

batu_1341

Decapat
Selamünaleyküm, ben bugün yeni bir kızla tanıştım. Bugün bizim market var, orada çalışmaya başlamış ve yanına gittim, sohbet falan ettim.
Kıza yazdım ve kağıt verdim, kız mutlu oldu. Güldürdüm kızı neyse, kızla tanıştık falan telefon numaranı verir misin dedim nazikçe.
Vermem dedi, Instagram hesabımı veririm dedi, verdi ve ekledim onu.
Kıza mesai bittiği zaman senine gezebilir miyiz dedim, benim işim bitmez dedi. Neyse dedim bir şeyler alıp çıktım marketen.

Eve gittim ve kıza Instagram'dan özelden bir şeyler yazacaktım ama özel mesajları kapatmış.
Neyse dedim, kızın profiline açıklama kısmına yazacaktım ve yorumlara baktım, sadece kızlar mesaj atmış, sadice kızlara cevap vermiş.
Neyse ben de yazdım özelden sana bir şey sormak istiyorum diye, aradan 1 saat geçti ve yorumumu silmiş.
Neden yapmış olabilir? Kıza sevgilin var mı diye sordum yok dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarda hiç erkek yoksa sana yüz vermiyorsa kız kafasında bir üst seviyeye geçmiştir. Mutlu bir hayat yaşadığına eminim.

Cevap basit: Kız istemiyor işte Zorlamanın çok da mantığı yok ve önünüze illaki birden fazla kız çıkacak. Tek kıza bağlı olmanın da hiçbir mantığı yok, artık sonraki kızlarda şansınızı denersiniz.

Çok belli ediyorsun daha başlangıçtan. Fazla zorlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…