Erdemli Erdem Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.313 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 15 Ocak 2019 #11 Neşeli Enginar dedi: @Erdemli Erdem sana abartisiz söylüyorum (Troll degildir) acikcasi senin ya gizli ajan ya da gizli bir görevin oldugunu düsünüyorum. Ve bu konuda ciddiyim Genişletmek için tıkla... Yok abi öyle bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2019
Neşeli Enginar dedi: @Erdemli Erdem sana abartisiz söylüyorum (Troll degildir) acikcasi senin ya gizli ajan ya da gizli bir görevin oldugunu düsünüyorum. Ve bu konuda ciddiyim Genişletmek için tıkla... Yok abi öyle bir şey yok.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 15 Ocak 2019 #12 Erdemli Erdem dedi: Yok abi öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yakindan takip ediyorum seni, ya diplerde ya zirvelerdesin, inan onu cözemedim ama güzel insansin
Erdemli Erdem dedi: Yok abi öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yakindan takip ediyorum seni, ya diplerde ya zirvelerdesin, inan onu cözemedim ama güzel insansin
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #13 Var. Kod adi: Hüsnü. Her zaman gizli ve birkaç seçkin insan tarafından taniniyor. Son düzenleme: 15 Ocak 2019
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 15 Ocak 2019 #14 Ajan sayılır mı bilmem ama okulda hocanın arkasından konuştuğumuz bütün sohbetleri kelime kelimesine söyleyen bir arkadaşım vardı. O sayılır mı
Ajan sayılır mı bilmem ama okulda hocanın arkasından konuştuğumuz bütün sohbetleri kelime kelimesine söyleyen bir arkadaşım vardı. O sayılır mı
Meraklı Ekran Kartı Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #15 Adamlar yakalanmadıktan sonra sırrı açığa çıkmaz zaten. Bilemeyiz o yüzden. Kim bilir belki Sosyal'de bile ajan vardır.
Adamlar yakalanmadıktan sonra sırrı açığa çıkmaz zaten. Bilemeyiz o yüzden. Kim bilir belki Sosyal'de bile ajan vardır.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #16 Meraklı Ekran Kartı dedi: Adamlar yakalanmadıktan sonra sırrı açığa çıkmaz zaten. Bilemeyiz. O yüzden, kim bilir belki ''Sosyal''de bile ajan vardır. Genişletmek için tıkla... Sosyaldeki ajanın amacı ne olabilir?
Meraklı Ekran Kartı dedi: Adamlar yakalanmadıktan sonra sırrı açığa çıkmaz zaten. Bilemeyiz. O yüzden, kim bilir belki ''Sosyal''de bile ajan vardır. Genişletmek için tıkla... Sosyaldeki ajanın amacı ne olabilir?
Meraklı Ekran Kartı Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #17 .I.N.И.A. dedi: Sosyaldeki ajanın amacı ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Gerçek bir ajan görevini kimseye asla söylemez. Biz de bilemeyiz neden burada ajan olabileceğini.
.I.N.И.A. dedi: Sosyaldeki ajanın amacı ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Gerçek bir ajan görevini kimseye asla söylemez. Biz de bilemeyiz neden burada ajan olabileceğini.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Ocak 2019 #18 Aramızdalar Erdem. Çok yakındalar, görebiliyorlar, duyabiliyorlar seni.
A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 898 Çözümler 4 15 Ocak 2019 #20 Vardır herhalde.