Bugünlerde çok rahatsızlık duyduğum bir konu

Barış bra 500bin-1m arası izleniyor tek yaptığı şey emülatör den pubg oynamak. boş laf yapmak
Ama insanlar ona bayılıyor
İnsanlar böyle tipleri takip edeceğine
Johnny sins'i takip etsin şey mey ama hiç olmazsa insanın az biyoloji bilgisi olur.

Evet, çok yanlış yetişiyorlar. Özellikle yaşlarını olması gerektiği gibi yaşamıyorlar. Ailelerinin payı büyük fakat yeni nesillere suç bulamıyorum ben. Çünkü ülke onlara gereken yaşam koşullarını düzgün sağlayamıyor. Eğitim sisteminden, refahına her şey baştan sona hatalı. O yüzden bir şeylere bağlanmaya ve bir şekilde eğlenmeye çalışıyorlar. Pandemi dönemi de patlak verdiği için iyice sosyallikten uzakta kaldılar. Şanssız bir nesil. Teknoloji çağına denk gelmiş olmaları da durumlarını etkiliyor. Fanus içinde yaşar gibi hayatlara tıkılı kaldılar. Ancak internet ile kafa dağıtıyorlar. Üzülüyorum gerçekten. Biz en azından bir şeyler yaşadık ve ülkenin eski halinin tadını az çok aldık. Şimdikiler bataklık içinde doğdu. Diyecek fazla bir şey yok.

Eğitimsiz aile saldım çayıra mevlam kayıra modunda olduğu için boş verin onları siz kendiniz böyle olmadığınıza dua edin geçin gidin çok da kafaya takmayın.

Bunun artık geri dönüş yok teknoloji zararı bu şu an ama ileride yapayzeka zararı daha çok olcak ondan sonra millet çalışamayacak ondan sonra zaten büyük ihtimalle kıyamet yakındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…