Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.182 Çözümler 3 4 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar elektronik sigara almayı düşünüyorum 2 bin ila 3 bin arası. Normalde bunların satışı yasak değil mi? Sipariş versem gelir mi? Ya da önerdiğiniz ürün var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2025
Arkadaşlar elektronik sigara almayı düşünüyorum 2 bin ila 3 bin arası. Normalde bunların satışı yasak değil mi? Sipariş versem gelir mi? Ya da önerdiğiniz ürün var mı?
komencero Picopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #2 ben almıstım sıkıntı yok gelır
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.182 Çözümler 3 4 Ekim 2025 #3 komencero dedi: Ben almıstım sıkıntı yok gelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır komencero dedi: Ben almıstım sıkıntı yok gelir. Genişletmek için tıkla... İlk defa alacağım bu ürün görünüş olarak hoşuma gitti. Bir bakar mısınız alınır mı sizce?? Vaporesso ARMOUR G - En Uygun Fiyat Vaporesso ARMOUR G elektronik sigara ürününü en uygun fiyata ve kapıda ödeme seçenekleri ile hemen buharkeyf'den satın alabilirsiniz. buharkeyf03.org Son düzenleme: 5 Ekim 2025
komencero dedi: Ben almıstım sıkıntı yok gelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır komencero dedi: Ben almıstım sıkıntı yok gelir. Genişletmek için tıkla... İlk defa alacağım bu ürün görünüş olarak hoşuma gitti. Bir bakar mısınız alınır mı sizce?? Vaporesso ARMOUR G - En Uygun Fiyat Vaporesso ARMOUR G elektronik sigara ürününü en uygun fiyata ve kapıda ödeme seçenekleri ile hemen buharkeyf'den satın alabilirsiniz. buharkeyf03.org