Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 10 Temmuz 2020 #1 Magisk ile dosya yöneticisine ROOT erişimini veriyorum, fakat build.prop dosyasını düzenleyemiyorum. Permissionlarını bile değiştiremiyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2020
Magisk ile dosya yöneticisine ROOT erişimini veriyorum, fakat build.prop dosyasını düzenleyemiyorum. Permissionlarını bile değiştiremiyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 10 Temmuz 2020 #2 Hangi dosya yöneticisi?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 10 Temmuz 2020 #3 Kerem00 dedi: Hangi dosya yöneticisi? Genişletmek için tıkla... 3 farklı dosya yöneticisi denedim, Root Explorer, Root Browser, ES File Explorer. Fakat sonuç yine aynı.
Kerem00 dedi: Hangi dosya yöneticisi? Genişletmek için tıkla... 3 farklı dosya yöneticisi denedim, Root Explorer, Root Browser, ES File Explorer. Fakat sonuç yine aynı.
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 10 Temmuz 2020 #4 Terminalde root yetkisi alabiliyorsanız build.prop'u dışarı kopyalayın. Düzenlemenizi yaptıktan sonra tekrar terminalden eski yerine yapıştırın.
Terminalde root yetkisi alabiliyorsanız build.prop'u dışarı kopyalayın. Düzenlemenizi yaptıktan sonra tekrar terminalden eski yerine yapıştırın.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 10 Temmuz 2020 #5 Focal Fossa dedi: Terminalde root yetkisi alabiliyorsanız build.prop'u dışarı kopyalayın. Düzenlemenizi yaptıktan sonra tekrar terminalden eski yerine yapıştırın. Genişletmek için tıkla... Mantıklı, bir şekilde deneyeceğim. Sorun Root Explorer'dan Mount R/W yapınca düzeldi, videoyu tam izlememişim. Yardım eden herkese teşekkürler. Son düzenleme: 10 Temmuz 2020
Focal Fossa dedi: Terminalde root yetkisi alabiliyorsanız build.prop'u dışarı kopyalayın. Düzenlemenizi yaptıktan sonra tekrar terminalden eski yerine yapıştırın. Genişletmek için tıkla... Mantıklı, bir şekilde deneyeceğim. Sorun Root Explorer'dan Mount R/W yapınca düzeldi, videoyu tam izlememişim. Yardım eden herkese teşekkürler.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 4 Eylül 2020 #6 TWRP kur. Orada ki terminal ile düzenle. su nano /system/build.prop