Build.prop dosyasını değiştirmek sorun yaratır mı?

Daha fazla  
Meslek
Sivil Polis
Build.prop yazısını değiştirsem bir şey olur mu şu linktekilerle? Veya önerdiğiniz var mı?

Değiştirme yoksa bilgisayardan yazılım atmak zorunda kalırsın

Özel ROM'larda geliştiriciler çok fazla değişiklik yapmazlar yaptıkları değişiklikler telefonu bozmaz eğer bu işi bilmeyen bir kişi karıştırırsa değişiklik yaparsa telefon açılmayabilir.

Uygulamalar cihaz kimliğini ve destek uyumluluğunu sorgulamak için buraya bakıyor. Değiştirmemeni öneririm.

Ben başka bir şey soracağım Android 5 olan telefona en az Android 6 isteyen bir uygulamayı çalıştırmak için cihazın build.prop'unu editlemek işe yarar mı? Cihaz eski, mümkün ise deneyebilirim.

Build.prop dosyasında dikkatlice eklersen komutları telefonunu hızlandırabilrisin. Ben çok içli dışlıyım bu konular ile. Build.prop'ta yanlış yazılan bir satır olursa telefonun çöker ama doğru kullanımında telefonun performansını arttıran kodlar ekleyebiliyorsun içine.

Ben başka bir şey soracağım Android 5 olan telefona en az Android 6 isteyen bir uygulamayı çalıştırmak için cihazın build.prop'unu editlemek işe yarar mı? Cihaz eski, mümkün ise deneyebilirim.
Android 6'da olup Android 5'de olmayan bir API kullanılıyorsa çalıştıramaz. Vardır bir sebepleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…