PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 20 Aralık 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir yerlerden tanıdık geliyor ama adını bir türlü çıkaramadım. Bilen varsa yazabilir mi acaba? Türküyü buldum yardım etmeyi düşünenlere teşekkür ederim. Merak edenler içinde link bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeşil Başlı Gövel Ördek Son düzenleme: 20 Aralık 2018
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir yerlerden tanıdık geliyor ama adını bir türlü çıkaramadım. Bilen varsa yazabilir mi acaba? Türküyü buldum yardım etmeyi düşünenlere teşekkür ederim. Merak edenler içinde link bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeşil Başlı Gövel Ördek