StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Temmuz 2019 #1 Hatırladığım sözleri: Seni senden geçmedi yandı gönül Sana sözüm söz olsun Bu iki cümleyi hatırlıyorum net olarak. Bi rde amatör müzik bu. Yardım edebilecek varsa şimdiden çok teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2019
Hatırladığım sözleri: Seni senden geçmedi yandı gönül Sana sözüm söz olsun Bu iki cümleyi hatırlıyorum net olarak. Bi rde amatör müzik bu. Yardım edebilecek varsa şimdiden çok teşekkürler
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 29 Temmuz 2019 #2 Vallahi 2 Saattir Googlede arayıp duruyorum lakin karşıma sürekli Ahmet Kaya çıkıyor. Bende bulamadım.
Vallahi 2 Saattir Googlede arayıp duruyorum lakin karşıma sürekli Ahmet Kaya çıkıyor. Bende bulamadım.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.075 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 29 Temmuz 2019 #3 Amatör müzik ise bulma şansınız samanlıkta iğne aramak kadar düşük.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Temmuz 2019 #4 vzzn dedi: Vallahi 2 Saattir Googlede arayıp duruyorum lakin karşıma sürekli Ahmet Kaya çıkıyor. Bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler zaman ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için fromhell1 dedi: Amatör müzik ise bulma şansınız samanlıkta iğne aramak kadar düşük. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle
vzzn dedi: Vallahi 2 Saattir Googlede arayıp duruyorum lakin karşıma sürekli Ahmet Kaya çıkıyor. Bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler zaman ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için fromhell1 dedi: Amatör müzik ise bulma şansınız samanlıkta iğne aramak kadar düşük. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle