Bulaşık elemanı olarak çalışmak basit midir?

199908

Kilopat
Arkadaşlar, bulaşık elemanı olarak çalışmak sizce çok basit midir? Ben öyle olduğunu düşünüyorum kendi düşünceme göre. Tam zamanlı çalışırsam bunun üzerinden ne kadar maaş alabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basittir. Sadece kollarınız ağrıyabilir ve elleriniz bulaşık deterjanından dolayı buruşabilir.

İş yerinin yoğunluğuna göre değişir. Komiyken lokanta her saat dolu oluyordu bulaşıkhanede boy boy tabak birikiyordu. Maaş konusunu iş yerine sormanız gerekiyor.

Senin nerede çalıştığına bağlı. Eğer kalabalık ortamı olan lüks bir restoranda çalışırsan yorulursun, eğer normal bir lokantada çalışırsan çok yorulmazsın. Bir de işini severek yapmak var. Severek yaparsan zevk alırsın. Sevmeyecek yaparsan 2 gün sonra sıkılırsın.

Yorucu bir iş. Uzun saatler ayakta çalışmanız gerekebilir.

Dostum yaşın kaç? Geçici olarak evet yapabilirsin bu tarz işleri ama senin istediğin geleceği sana sağlayabilecek mi bu işlerin aylık getirisi?

Çalıştığınız iş yeri sadece bulasikcilikla bırakırsa yapılabilir meslek, genelde olanı söyleyeyim bulasikiclar restoranın sanki temizlikcisiymis gibi her temizlik işinde tabiri caizse kullanılır.

Değildir. Sabahtan akşama kadar bulaşık yıkamak nasıl basit olabilir ki?

Basittir. Sadece kollarınız ağrıyabilir ve elleriniz bulaşık deterjanından dolayı buruşabilir.
Maaş olarak Asgari Ücret alınabiliyor mu peki tam zamanlı çalışınca?
Dostum yaşın kaç? Geçici olarak evet yapabilirsin bu tarz işleri ama senin istediğin geleceği sana sağlayabilecek mi bu işlerin aylık getirisi?
Yaş 19, amacımda geçici olarak yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…