Bulaşık makinesi ekonomik modda iyi yıkar mı?

Aynı durumdayız Samsung'un aldık 0 eco modda gayet güzel yıkıyor ama çok zaman alıyor hocam.

Hayırlı olsun. Plastik ürün yoksa 50 derece idealdir. 70 derece, yağlı bulaşıklar için idealdir. Süresi de iyi geldi bana. Kendi servisi kurduysa sorun olacağını düşünmüyorum. Ben eski bir makinede 50 derece + kapağına çamaşır suyu döküyordum biraz, kaymak gibi çıkıyordu.

Biz hep eko modda yıkarız tabii makineden makineye değişir bizde Bosch var vario Speed diye bir modu var açıyoruz 3 saat 50 dakikadan 3 saate indiriyor tabii makineden makineye değişir ama genellikle iyi yıkar.

Hayırlı olsun. Plastik ürün yoksa 50 derece idealdir. 70 derece, yağlı bulaşıklar için idealdir. Süresi de iyi geldi bana. Kendi servisi kurduysa sorun olacağını düşünmüyorum.
Ürün Vestel BM 5302X içindeki plastik sadece çatal kaşık sepeti, normal sepeti tam bilemiyorum. Az tasarruf etsin zamanımız var diye aldım ekoya yıkama kalitesi düşecekse değiştireyim şimdi.

Ürün Vestel BM 5302X içindeki plastik sadece çatal kaşık sepeti, normal sepeti tam bilemiyorum. Az tasarruf etsin zamanımız var diye aldım ekoya yıkama kalitesi düşecekse değiştireyim şimdi.
Kendi sepetinden yana sorun olmaz, daha doğrusu kendi plastiğinden. Ekoda bulaşıklar kirli çıkmıyorsa sorun olmaz.

Kötü yıkamaz,performans kaybı olmaz zaman alır sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…