Bulaşık makinesi önerisi

1Mobile2gam3

Hectopat
Şu anki bulaşık makinemiz Vestel 1 hafta önce arıza yaptı ve bu ilk arızası değil. Vestel bulaşık makinesi aldık arıza yaptı tam 4 defa. Daha sonra Vestel'e bize yeni makine getirin dedik, artık dayanılmaz bir hal almıştı. Yeni makine getirdiler aynı modelden tekrar arıza yaptı. Bu sefer getirdikleri makine de 3 defa arıza yaptı. En sonunda yeni bir makine almaya karar verdik. Hikaye böyle, başlıkta da yazdığım gibi bulaşık makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum. Günde 2 defa bulaşık makinesi çalıştırıyoruz ve 4 kişilik bir aileyiz. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllar önce Vestel buzdolabımız vardı. Bu a sınıfı sisteminden de önce içerisinde de buzdolabı buz bağlıyordu. Maddi durum elverdiğince kullanmaya çalıştık. Sonra Arçelik'le değiştirdik. Vestel ürünlerini tavsiye etmiyorum. Bulaşık makinesi olarak Arçelik 2 programlı bir bulaşık makinesi her aile için yeterli olacaktır. Annem ve babama makineyi ben aldım. Sakın gidip 5 programlı bir makine bakmayın. Fiyat yükseliyor. 2 programlı bulamadım. Sen bulursan satın alabilirsin.

Bütçe belirtirsek daha fazla yardımcı oluruz. Bilgisayarsız yeni model yok ki önerelim. Ama Profilo ve Bosch alma. Bizde aldık yıkayamıyor resmen hem de farklı iki model almıştık. Bir de 10 senelik arçelik var o hala çok güzel yıkıyor. Hep planlı eskitme ama sizin ki biraz hızlı eskitme olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı