Bulaşık makinesi önerisi

İlave tuz mu kullanıyorsunuz? Sadece Fairy Platinum tablet kullanıp deneyin, o tuz bırakma olayı biraz kullanma şekline bağlı.
İlave tuz filan değil bildiğin bazen tuz önünde kalıyor Profilo var o da aynı yerde bırakıyor hele tabak filan oraya gelirse çiziyor. Bardakları saymıyorum bile derece düşük ise buğulandırıyor.

İlave tuz filan değil bildiğin bazen tuz önünde kalıyor Profilo var o da aynı yerde bırakıyor hele tabak filan oraya gelirse çiziyor. Bardakları saymıyorum bile derece düşük ise buğulandırıyor.
Tamam işte ben de diyorum ki kullanma şeklinize bağlı. Kullandığınız tabletin kalitesi bile etkiliyor. Yıllardır Bosch kullanıyoruz, bakımını aksatmıyoruz ve sabit kullandığımız bir tablet (Finish Quantum) var hiç o sorunları yaşamadık. Tüm sülale de Bosch kullanıyor hiç kimsede bir problem yok. Tabletinizi değiştirin, tablet dışında hiçbir parlatıcı veya tuz ilave etmeyin.

Tamam işte ben de diyorum ki kullanma şeklinize bağlı. Kullandığınız tabletin kalitesi bile etkiliyor. Yıllardır Bosch kullanıyoruz, bakımını aksatmıyoruz ve sabit kullandığımız bir tablet (Finish Quantum) var hiç o sorunları yaşamadık. Tüm sülale de Bosch kullanıyor hiç kimsede bir problem yok. Tabletinizi değiştirin, tablet dışında hiçbir parlatıcı veya tuz ilave etmeyin.
Eğer parlatıcı kullanmaz isek bulaşıklar kurumuyor. Tuz kullanmaz isek kireç oluşturuyor. Her türlü tableti denedik ve sonunda sadece tencere yıkatıyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı