maxsayne Picopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #11 cenkkk dedi: Çok safsınız ve bu ülkeyi halen çözememişsiniz, verecekleri para en fazla 6000-7000 TL ve SGK'sız çalıştıracaklar. Genişletmek için tıkla... öyle derse birşey demeden cıkarım.
cenkkk dedi: Çok safsınız ve bu ülkeyi halen çözememişsiniz, verecekleri para en fazla 6000-7000 TL ve SGK'sız çalıştıracaklar. Genişletmek için tıkla... öyle derse birşey demeden cıkarım.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.362 Çözümler 32 6 Temmuz 2023 #12 Bulaşık yıkar.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Temmuz 2023 #13 Makine varsa bulaşıkları sudan geçirip koyarsın ama makine yoksa tek tek süngerle yıkamak zorunda kalacaksın temiz görünse yeter saatte 1 yıkadığın suyu değiştireceksin. Çöpleri çıkartacaksın.
Makine varsa bulaşıkları sudan geçirip koyarsın ama makine yoksa tek tek süngerle yıkamak zorunda kalacaksın temiz görünse yeter saatte 1 yıkadığın suyu değiştireceksin. Çöpleri çıkartacaksın.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 6 Temmuz 2023 #14 Resturantlarda bulaşıkçı olarak çalışılırsa oradaki büyük yemek kazanları nasıl yıkanır ben onu merak ediyorum nasıl temizlenir yani.
Resturantlarda bulaşıkçı olarak çalışılırsa oradaki büyük yemek kazanları nasıl yıkanır ben onu merak ediyorum nasıl temizlenir yani.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Temmuz 2023 #15 Dino Ortolani dedi: Resturantlarda bulaşıkçı olarak çalışılırsa oradaki büyük yemek kazanları nasıl yıkanır ben onu merak ediyorum nasıl temizlenir yani. Genişletmek için tıkla... Bulaşık makinesinde yoksa elle.
Dino Ortolani dedi: Resturantlarda bulaşıkçı olarak çalışılırsa oradaki büyük yemek kazanları nasıl yıkanır ben onu merak ediyorum nasıl temizlenir yani. Genişletmek için tıkla... Bulaşık makinesinde yoksa elle.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 9 Temmuz 2023 #16 Tircii dedi: Bulaşık makinesinde yoksa elle. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum zaten o kazanlardaki yağ lekesi vb çıkmaz diyorum yani zor bayağı.
Tircii dedi: Bulaşık makinesinde yoksa elle. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum zaten o kazanlardaki yağ lekesi vb çıkmaz diyorum yani zor bayağı.