NoName21 Picopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 136 Çözümler 1 10 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar, her hafta beden eğitim dersinde futbol oynuyoruz. Ben de genellikle defansta oluyorum. Nasıl kendimi daha iyi yapabilirim? GGO futboldaki TİTAN gibi olmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar, her hafta beden eğitim dersinde futbol oynuyoruz. Ben de genellikle defansta oluyorum. Nasıl kendimi daha iyi yapabilirim? GGO futboldaki TİTAN gibi olmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #2 Niye Titan Sergio Ramos varken.
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #3 Hocam Segio Ramos? ya da Puyol?
NoName21 Picopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 136 Çözümler 1 10 Aralık 2021 #4 yagiz123123 dedi: Niye Titan Sergio Ramos varken. Genişletmek için tıkla... Çünkü buldozer savunması daha çekici geliyor. Bir anda futbol oynarken buldozer savunması diye bağırınca tüm takıp gülüp topu kaptırıyor.
yagiz123123 dedi: Niye Titan Sergio Ramos varken. Genişletmek için tıkla... Çünkü buldozer savunması daha çekici geliyor. Bir anda futbol oynarken buldozer savunması diye bağırınca tüm takıp gülüp topu kaptırıyor.
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #5 NoName21 dedi: Çünkü buldozer savunması daha çekici geliyor. Bir anda futbol oynarken buldozer savunması diye bağırınca tüm takıp gülüp topu kaptırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam rakibi öldürmek mi istiyorsunuz?
NoName21 dedi: Çünkü buldozer savunması daha çekici geliyor. Bir anda futbol oynarken buldozer savunması diye bağırınca tüm takıp gülüp topu kaptırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam rakibi öldürmek mi istiyorsunuz?
NoName21 Picopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 136 Çözümler 1 11 Aralık 2021 #6 gazwiez dedi: Hocam rakibi öldürmek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ama bazen topu alayım derken ayağına vurduğum da oluyor.
gazwiez dedi: Hocam rakibi öldürmek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ama bazen topu alayım derken ayağına vurduğum da oluyor.
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #7 NoName21 dedi: Hayır ama bazen topu alayım derken ayağına vurduğum da oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden buldozer savunması yapmayın. Yoksa kötü şeyler olabilir.
NoName21 dedi: Hayır ama bazen topu alayım derken ayağına vurduğum da oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden buldozer savunması yapmayın. Yoksa kötü şeyler olabilir.