Bulgaristan uzerinden Malta'ya gitmek

bekocangs56

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Malta'ya 1 haftalığına turistik olarak gideceğim ve yesil pasaportum var. Ancak Türkiye'den uçak biletleri pahalı ve aktarmalı Belgrad üzerinden gidiyor. Ben de düşündüm ve İstanbul'dan otobüsle Sofya'ya gidip, oradan Malta uçağına binmeyi düşünüyorum. Sofya Schengen ülkesine tabii olduğu için dogal olarak uçak bileti daha ucuza geliyor. Sizce mantıklı mı? Sofya'ya giderken sinir kapısında ne gibi islemler yapiliyor ve ne diyeceğim? Ve Malta'ya gittiğimde, havalimanı memurları tarafından herhangi bir sorun olacak veya sorulacak bir şey var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Memurlar genelde ne için geldiğinizi nerede kalıcağınızı ne zaman döneceğinizi sorarlar hocam. Ayrıca sofyadan gitmek çok daha mantıklı daha ucuza bilet bulabilirsiniz. Sofyadan Malta'ya 1500 - 1700TL'ye uçak biletleri var daha mantıklı olacaktır.

Ayrıca bulgaristana girmeden önce Malta biletini alırsanız sizin için girişte daha iyi olur.

Memurlar genelde ne için geldiğinizi nerede kalıcağınızı ne zaman döneceğinizi sorarlar hocam. Ayrıca sofyadan gitmek çok daha mantıklı daha ucuza bilet bulabilirsiniz. Sofyadan Malta'ya 1500 - 1700TL'ye uçak biletleri var daha mantıklı olacaktır.

Ayrıca bulgaristana girmeden önce Malta biletini alırsanız sizin için girişte daha iyi olur.

Bileti gösterip direkt airporta gideceğim, bir yerde konaklamayacayim desem bir problem olmaz herhalde? İngilizce de neredeyse cok kötü, ilk defa yurt dışına seyahat ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı