Bulgaristan'da ekran kartı satan yerler

Daha fazla  
İş icabı için haftaya bulgaristana gideceğim. Elden alabileceğim siteler var mı? Birkaç site biliyorum ama orada yok fiyatlara bir bakmam gerek fark varsa almam lazım.
Bildiğiniz yerleri atarsanız sevinirim.

İş icabı için haftaya bulgaristana gideceğim. Elden alabileceğim siteler var mı? Birkaç site biliyorum ama orada yok fiyatlara bir bakmam gerek fark varsa almam lazım.
Bildiğiniz yerleri atarsanız sevinirim.
Hangi şehrine gideceksiniz? Çünkü bazı şehirlerde stok sorunu oluyor. Az geliyor yani ürünler.

Fark etmez en doğudaki şehirlerinden birine gideceğim geçerken alabilirim sofya vs de olabilir yeter ki olsun.
TechnoPolis, TechnoMarket ben bunlardan teknolojik ürünlerimi almıştım. Ekran kartı da buna dahil. 1 2 tane daha var mağaza ama onlardan alış veriş yapmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim.

TechnoPolis, TechnoMarket ben bunlardan teknolojik ürünlerimi almıştım. Ekran kartı da buna dahil. 1 2 tane daha var mağaza ama onlardan alışveriş yapmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim.

İkisinde de bulamadım 3700TL'ye Gigabyte 1660S OC var TechnoPoliste başka kart bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı