Bulgarlar çok mu diktatör gibi?

@Dr. Sheldon C. İnsan az çok ben ona karışmam ama adamların bitik dedikleri küçücük ülkenin ekonomisi bizden iyi. Bulgaristan'ın bizden kötüdür ama adamlarda etin kilosu 4 TL. Bizde dolar yükseldiğinde devlet vergisinden vazgeçmediği için sürünüyoruz. Neyse konu siyasete dalmasın.
Bende Bulgar göçmeniyim ama çingene değilim. Türkiye'de bile bizim buraları bilmeyen insanlar bizi Roman sanıyor. Benim eşim İzmirli, bana çingeneyim sanıp kıza gelmesinler istemeye dediler zamanında. Herkes Edirneyi komple Çingene sanıyor. Bulgaristan Avrupa'nın pis yüzü. Avrupa'nın tüm çakıntı araçları ve benzeri her pisliği orada. Başka memleket görmüş ve kültürüne ayak uydurmuş Bulgarlardan bahsetmiyorum ama Bulgaristan'da yaşayanlar tam Bulgar.

Almanya'da calisan Bulgar iscilerinin cogu Cingene zaten kendileri de söylüyorlar bunu.
Ordan yola cikip söyledim, yoksa amacim bir milleti kötülemek degil yanlis anlasilmasin

Almanya'da calisan Bulgar iscilerinin cogu Cingene zaten kendileri de söylüyorlar bunu.
Ordan yola cikip söyledim, yoksa amacim bir milleti kötülemek degil yanlis anlasilmasin
Yok doğru çoğunluğu Çingene. Zamanında dedelerimizin soyu orada yaşıyormuş. Baba tarafım Bulgar ama anne tarafım Selanik. Zamanında dedelerimizin soyu orada yaşarmış. Osmanlı zamanında bütün olarak Osmanlıydık ama Osmanlı yıkılınca ayrı gayrı düşmüşler. Sonra zamanında bizimkileri Atatürk oradan buraya kaçırmış. Yani ben Türküm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…