Bulk dönemi beslenmesi nasıldır?

Faiyaz

Centipat
Daha fazla  
Kilom 60 boyum 172.

Sabah kahvaltısı.
  • 70gr öğütülmüş yulaf.
  • 4 yumurta.
  • 50ML süt ve 1 çay kaşığı kakao ile pişiriyorum omlet haline getirip.
  • Üstüne 1 kaşık bal ve muz katıyorum gayet lezzetli oluyor. Toplam kalorisi 700-800
  • Arada sırada 1 bardak %1 yağlı sütle tüketiyorum.
Ara öğün olarak bol bir salata yapıp tüketiyorum.

Öğle vakti.
  • 1 paket makarna pişiyorum ve bol salça domates ve tavukla pişirip tüketiyorum her tabak 600gr.
  • Makarna yapmadığım zaman 2 bardak basmati pirinçi 1 kaşık tereyağı ile pişiriyorum. Üstüne de tavada soslayıp pişirdiğim 100 gr tavuğu doğruyorum.
  • Daha çok çeşitli şeyler yapıyorum da burada yazmaya üşendim zaten hepsinin değeri neredeyse aynı.
  • Toplam buradan 1300 kalori almaya çalışıyorum.
  • Ara öğün olarak 1 bardak %1 yağlı sütü 60gr nesfitle tüketiyorum burasıda 300-400 kalori ediyor.

Akşam da öğlenden kalma yemeğimle besleniyorum. Ekstra bir şey yok. Sadece geceleri içecek filan içebiliyorum.

Sizce nasıl?

Protein az kalıyor biraz fakat yine de gelişmek için yeterli beslenme planınız güzel onun dışın da anternatif şeyler bebe bisküvisi gibi ve de sağlıklı yağ tüketimi +yeşillik tüketimine önem gösterin genel de bulk zamanı yeşillik tüketmezler son olarak kafadan hesap ile olmaz günlük calori ihtiyaçınızı hesapladıktan sonra +500-600 calori fazla alın bir de günlük vitamin ve su tüketiminize dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…