Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Yaklașık 6 aydır bulktayım bu süreçte iştah konusunda hiç sorun yaşamadım fakat son 2 haftadır asla yemek yemek istemiyorum. Çok fazla bıkkınlık geldi. Bunu nasıl aşarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yaklașık 6 aydır bulktayım bu süreçte iştah konusunda hiç sorun yaşamadım fakat son 2 haftadır asla yemek yemek istemiyorum. Çok fazla bıkkınlık geldi. Bunu nasıl aşarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 farklı şeyler yemeyi denedin mi atıyorum pirinç yerine patates tavuk yerine kıyma veya hindi, haşlanmış yumurta yerine omlet vs. gibi?
farklı şeyler yemeyi denedin mi atıyorum pirinç yerine patates tavuk yerine kıyma veya hindi, haşlanmış yumurta yerine omlet vs. gibi?
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 Lyon dedi: Farklı şeyler yemeyi denedin mi atıyorum pirinç yerine patates tavuk yerine kıyma veya hindi, haşlanmış yumurta yerine omlet vs. gibi? Genişletmek için tıkla... Vallahi alayını denedim ama midem zorla alıyor anlamadığım şekilde.
Lyon dedi: Farklı şeyler yemeyi denedin mi atıyorum pirinç yerine patates tavuk yerine kıyma veya hindi, haşlanmış yumurta yerine omlet vs. gibi? Genişletmek için tıkla... Vallahi alayını denedim ama midem zorla alıyor anlamadığım şekilde.