Bulk yapılmalı mı?

372121

Kilopat
Şu an 85 kilodayım yağ oranım falan düştü ancak çok küçüldüm belim falan acayip inceli zargana gibi hissediyorum. 90 da da hafif göbekliydim ama daha iriydim sizce 90'a çıkmalı mıyım? Böyle kendimi çok cılız hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam normal kilonuzdasınız halihazırda. Büyümek isterseniz bu tamamen keyfi bir durum. Sağlıklı güzel bir bulk yapabilirsiniz.

Yani fazlo kaloriyi, karbonhidrat ve proteinden karşılarsınız. Pirinç tavuk et yulaf vs. Fast food tüketmeden bu süreci yaparsanız göbek de arada sırıtmadan kaybolur.

%11 yağ oranı bulka başlamak için ideal bence. Clean beslenerek biraz kütle koyarsan iyi olur.

Aynı durum bende vardı boy 187 kilom 100’den 75’e düştü kas kaybıda oldu şuan bulka girdim yağ oranım %13 belim 77cm ama yağlıyım ve kollar ince

Clean bulka başlayın 5-6 aya toparlarsınız benim inancım bu yönde devamında cut tekrar bulk ile gitmeyi düşünüyorum.

Karnınızda benim gibi yağlımı ?

Yok değil hocam.

Hocam merak ettiğim %11 yağ oranında karın kaslarınız gözüküyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…