Bulkta yalancı irilik nasıl anlaşılır?

Tun4h4n0

Decapat
Katılım
23 Aralık 2022
Mesajlar
87
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Ben 3 aydır bulktayım 5.5 kilo aldım. Cogu harekette gücüm 20-25 kg arttı. Örnek vereyim bench 70x5'ten 90x7 oldu sırtta da aynı oranda artış oldu. Omuzlarım büyüdü göğsüm büyüdü ama internette gördüm bulkta karb fazla oldugundan dolayı yalancı irilik oluyormus. Acaba nereden anlaşılır?
 
Yani illa denemek isterseniz 1-2 gün karb ve suyu biraz kesin. Tartıda 2-4 kilo eksik çıkarsınız.
Yalnız yalancı irilik muhabbeti bence daha çok sudan olur ve öyle sandığınız kadar da ''yalancı'' tabirli komplike bir şey değil. PUMP etkili büyüklük ve psikolojik desek daha doğru herhalde.
 

O giden 2-4 kiloyu geri 1 günde alabilir mi?
 

Hocam 5kg aldım 3/4 kilo su giderse ben kas kazanmamışmı oluyorum.

Hocam 5kg aldım 3/4 kilo su giderse ben kas kazanmamışmı oluyorum.

Yag oranım 17 falan ramazanda başlayacağım kalori açıgına form nasıl sizce.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_3501.jpeg
    133,5 KB · Görüntüleme: 54
Hocam 5kg aldım 3/4 kilo su giderse ben kas kazanmamışmı oluyorum.



Yag oranım 17 falan ramazanda başlayacağım kalori açıgına form nasıl sizce.
Yok o şekilde değil bahsettiğim.
Sizin değiminizle eğer yalancı kilo-büyüklük muhabbeti varsa tartıda büyük (+2kg) oynamalar olur veya sudan kaynaklı şişkinlik vesaire varsa.
Ama görüntüde büyük bir değişiklik olmuyor. O sululuğun gitmesi için günlük ortalama 1700-2000 kalori alıp 150-200 pirinç almak gerekiyor. Defi mantığında ilerlediğinizde protein eksiğiniz olmazsa daha kuru ve kaslı duracaksınız.
Size tavsiyem aşağı yukarı tahminler için xiaomi akıllı tartılarından almanız. Haftalık olarak yağ-su-kas oranımı takip edip ona göre değişimler yapıyorum. %100 doğru sonuç değil tabii ki ama büyük bir sapma da yok sonuçta.
 
Hocam formda problem yok. Tedirgin olmayın. Hacim artışına odaklanın. Def sonrası güzel vücut çıkar genetik iyi duruyor.
 

Hocam akıllı tartı var ama herhalde en son 7 ay önce baktım su degerine falan bakacağım şimdi sağ olun.

Hocam formda problem yok. Tedirgin olmayın. Hacim artışına odaklanın. Def sonrası güzel vücut çıkar genetik iyi duruyor.

Teşekkürler güçlenmeye çalışıyorum haftalık ya kg ya da tekrar odaklı ama naturellerin en büyük dezavantajı aynadaki gibi durmuyor ışıgı kötü yerde değil mi?
 
Hocam dezavantajlı bir görünüm sezemedim Naturellerin aslında dezavantajı yok, naturelin de naturel olduğu belli oluyor Siz şu an 2xkg kadar protein alımını aksatmayın normal bulk düzenine devam edin bir problem gözükmüyor.

Aklınıza takılan olursa her zaman sorun, çekinmeyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…