Çözüldü Bully alan dışı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

mertbatu9

Hectopat
Merhaba.
Arkadaşlar geçen günlerde internetten Bully indirmiştim lakin oyuna girdiğim zaman alan dışı hatasını veriyor ve bilgisayara hiçbir müdahalede bulunamıyorum ancak bilgisayarı kapatıp açtığımda bu sorun düzeliyor ve oyuna tekrar girdiğim zaman aynı hatayı alan dışı hatasıyla yine karşılaşıyorum. Bunun çözümü nedir? Bu arada oyunu tekrar silip yükledim, başka yerlerden silip yükledim. Hala aynı sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu TeamViewer'dan bağlanıp hallettim. Konu sahibinin monitörü oyunun aktif çözünürlüğüyle uyuşmadığı için bu hatayı alıyormuş. TeamViewer'dan bağlanınca kendisinde görüntü gitse dahi bende gitmediği için oyunu ben kendim açıp kendim gerekli grafik ayarlarını yaptım. Bu konu da burada çözülmüştür. Herkese iyi sosyaller
Oyunu daha düşük çözünürlükte açmayı deneyin. Monitörünüzün desteklemediği bir çözünürlükte açmaya çalışıyorsanız bunun olması çok normal. Ayrıca kullandığınız görüntü aktarım kablosunda da arıza olmadığından emin olunuz.

Öncelikle gayet ucuz bir oyun ve Technopat'ta korsana karşıyız. Orijinal oyunu alırsanız sorun olmayacaktır. @HL3 bekleyen adam'ın da dediği gibi. Fakat çözünürlük olarak monitörün desteklediklerini kullanın.

Oyun hiç açılmadığı için çözünürlüğü düşüremiyorum.

Oyunu uyumluluk modunda başlatmayı deneyebilirsiniz. Örneğin orada işletim sistemi seçiminden tutun 640x480 çözünürlükte başlatma yer almaktadır. Yine de olmaması durumunda Steam'den alıp sorunu tekrar yaşarsanız bize bildirebilirsiniz.

Buradan indirin bir de bakalım.

Sonuç nedir @mertbatu9? Sorun çözülmediyse satın almanız gerek. Sorun uyumluluk moduyla da çözülmedi mi?

EXE dosyasına sağ tıklayıp "Özellikler" diyeceksiniz. Orada "Uyumluluk" sekmesinden farklı ayarlar deneyebilirsiniz. Sorun çözülürse ya da çözülmezse belirtiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…