Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #1 Selamlar eski oyunlar ve okul temasından dolayı Bully oynayayım dedim ama grafikler maalesef çok eski ve kötü görünüyor. Bildiğiniz veya önerdiğiniz oyunun grafik kalitesini artıracak bir mod biliyor musunuz? Teşekkürler. Son düzenleme: 25 Haziran 2020
Selamlar eski oyunlar ve okul temasından dolayı Bully oynayayım dedim ama grafikler maalesef çok eski ve kötü görünüyor. Bildiğiniz veya önerdiğiniz oyunun grafik kalitesini artıracak bir mod biliyor musunuz? Teşekkürler.
Arleigh Burke Hectopat Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 978 Çözümler 1 Yer IBM 5150 25 Haziran 2020 #2 Maalesef yok. Benim de çok sevdiğim bir oyundur ama Bully 2 çıkana kadar eski grafikler ile oynayacağız. Artı 0 Eksi
Maalesef yok. Benim de çok sevdiğim bir oyundur ama Bully 2 çıkana kadar eski grafikler ile oynayacağız.
KS KS Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #3 Arleigh Burke dedi: Maalesef yok. Benim de çok sevdiğim bir oyundur ama Bully 2 çıkana kadar eski grafikler ile oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Az önce bir grafik modu indirdim okulun dışı pembe oldu. Sildim bende . Ama çok gariptir ki okulun içi karakter tipi falan çok ama çok iyiydi. İndirdiğim Site; Bully: Scholarship Edition GAME MOD Bully HQ Texture Overhaul Mod v.8092019 - download Artı 0 Eksi
Arleigh Burke dedi: Maalesef yok. Benim de çok sevdiğim bir oyundur ama Bully 2 çıkana kadar eski grafikler ile oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Az önce bir grafik modu indirdim okulun dışı pembe oldu. Sildim bende . Ama çok gariptir ki okulun içi karakter tipi falan çok ama çok iyiydi. İndirdiğim Site; Bully: Scholarship Edition GAME MOD Bully HQ Texture Overhaul Mod v.8092019 - download
KS KS Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #4 317678 dedi: Xbox 360'ın varsa yenilenmiş bir Bully var. Tabii DVD artık bulunmuyor. JTAG'lı cihazınız varsa oyunu Upload edip verebilirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Bu arada pc'de bully oynayan varsa bana Stream klasöründeki World ve World.dir dosyalarını yollayabilir mi? Oyunum pembe'de şuan . Arleigh Burke dedi: Maalesef yok. Benim de çok sevdiğim bir oyundur ama Bully 2 çıkana kadar eski grafikler ile oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Oyununuz hala yüklü ise yardımcı olabilir misiniz? Stream klasörü hakkında. Son düzenleme: 25 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
317678 dedi: Xbox 360'ın varsa yenilenmiş bir Bully var. Tabii DVD artık bulunmuyor. JTAG'lı cihazınız varsa oyunu Upload edip verebilirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Bu arada pc'de bully oynayan varsa bana Stream klasöründeki World ve World.dir dosyalarını yollayabilir mi? Oyunum pembe'de şuan . Arleigh Burke dedi: Maalesef yok. Benim de çok sevdiğim bir oyundur ama Bully 2 çıkana kadar eski grafikler ile oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Oyununuz hala yüklü ise yardımcı olabilir misiniz? Stream klasörü hakkında.