EternalEcho Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar daha önce Bully oynamıştım şimdi tekrar başlamak istedim ama önceki kayıttan devam ediyor sıfırdan başlamak istiyorum. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar daha önce Bully oynamıştım şimdi tekrar başlamak istedim ama önceki kayıttan devam ediyor sıfırdan başlamak istiyorum. Yardım eder misiniz?
Çözüm Sythexz 18 Haziran 2023 Belgeler > Bully Scholarship Edition bu dizindeki herşeyi silip deneyin. Ben kendim denemedim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 18 Haziran 2023 #2 Belgeler\Bully Scholarship Edition klasörüne bakın. Kayıt dosyaları orada olması lazım. Artı 0 Eksi
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.196 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Belgeler > Bully Scholarship Edition bu dizindeki herşeyi silip deneyin. Ben kendim denemedim. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS EternalEcho Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 Sythexz dedi: Belgeler > Bully Scholarship Edition bu dizindeki herşeyi silip deneyin. Ben kendim denemedim. Genişletmek için tıkla... belgeler nerede bulamadım reptile dedi: Belgeler\Bully Scholarship Edition klasörüne bakın. Kayıt dosyaları orada olması lazım. Genişletmek için tıkla... belgeler nerede Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Belgeler > Bully Scholarship Edition bu dizindeki herşeyi silip deneyin. Ben kendim denemedim. Genişletmek için tıkla... belgeler nerede bulamadım reptile dedi: Belgeler\Bully Scholarship Edition klasörüne bakın. Kayıt dosyaları orada olması lazım. Genişletmek için tıkla... belgeler nerede
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.196 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 EternalEcho dedi: belgeler nerede bulamadım belgeler nerede Genişletmek için tıkla... Dosya Gezgini > Belgeler. Artı 0 Eksi
EternalEcho dedi: belgeler nerede bulamadım belgeler nerede Genişletmek için tıkla... Dosya Gezgini > Belgeler.
KS KS EternalEcho Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #6 Sythexz dedi: Dosya Gezgini > Belgeler. Genişletmek için tıkla... eyw kral oldu Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 18 Haziran 2023 #7 @EternalEcho Yine bulamazsanız başlat + çalıştır dedikten sonra çıkan pencereye %userprofile% yazın. Buradan bulursunuz. Artı 0 Eksi
@EternalEcho Yine bulamazsanız başlat + çalıştır dedikten sonra çıkan pencereye %userprofile% yazın. Buradan bulursunuz.
KS KS EternalEcho Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #8 reptile dedi: @EternalEcho Yine bulamazsanız başlat + çalıştır dedikten sonra çıkan pencereye %userprofile% yazın. Buradan bulursunuz. Genişletmek için tıkla... gerek kalmadı buldum Artı 0 Eksi
reptile dedi: @EternalEcho Yine bulamazsanız başlat + çalıştır dedikten sonra çıkan pencereye %userprofile% yazın. Buradan bulursunuz. Genişletmek için tıkla... gerek kalmadı buldum