kevlar07 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #1 Sizce Bully oynanır mı?
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.574 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #3 Oynanır oynanmasına fakat o da diğer klasik Rockstar oyunları gibi Steam versiyonu sorunlu diye biliyorum.
Oynanır oynanmasına fakat o da diğer klasik Rockstar oyunları gibi Steam versiyonu sorunlu diye biliyorum.
Lychnica Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #4 RHEZNOW dedi: Oynanır oynanmasına fakat o da diğer klasik Rockstar oyunları gibi Steam versiyonu sorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olabilir k4rsan desteklemek yasak ama sorunsuz oynamak için öyle yapmak gerekiyor sanırım.
RHEZNOW dedi: Oynanır oynanmasına fakat o da diğer klasik Rockstar oyunları gibi Steam versiyonu sorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olabilir k4rsan desteklemek yasak ama sorunsuz oynamak için öyle yapmak gerekiyor sanırım.
Osirisssss Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #5 Oynanabilir. Fakat internette biraz araştırma yapıp güzel bir mod paketi bulup kurulum yaparsanız daha sorunsuz bir deneyim elde edersiniz.
Oynanabilir. Fakat internette biraz araştırma yapıp güzel bir mod paketi bulup kurulum yaparsanız daha sorunsuz bir deneyim elde edersiniz.
kevlar07 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #6 Teşekkürler yorumlarınız için.